Organisatoren p’LatseDoen stappen Kuurnse Belpop Bonanza-wandeling

De organisatoren van p'LatseDoen. © BRU
Redactie KW

P’LatseDoen, het jaarlijkse gratis muziekfestival dat dit jaar tien kaarsjes uitblaast, had normaal afgelopen zaterdag 11 juli moeten plaatsvinden. Helaas stak het coronavirus daar een stokje voor. Als alternatief stapten de organisatoren zaterdag samen de pas geopende Belpop Bonanza-wandeling door en rond Kuurne.

Op een tiental plaatsen langs deze wandeling zijn QR-codes terug te vinden, waarachter telkens een korte en ludieke uitleg over het rijke muzikale verleden van Kuurne schuilt. De organisatoren van p’LatseDoen waren dan ook erg trots en zeer gecharmeerd dat één van de 10 locaties aan hun gratis festival is gewijd. “In het filmpje wordt in een notendop perfect omschreven waar p’LatseDoen voor staat”, vertelt Sven Maes van p’Latse Doen.

“Ook de honderden hartverwarmende berichtjes van muziekliefhebbers uit Kuurne en ver daarbuiten die we de afgelopen dagen kregen, deden deugd en zijn een bevestiging dat we goed bezig zijn. We laten de moed dus niet zakken!”

Het vele werk dat we in deze verjaardagseditie al staken, nemen we gewoon mee naar 2021. We hebben nu een extra jaar om de details verder uit te werken en om de vele reacties te filteren en in de mate van het mogelijke mee te nemen naar volgend jaar.” (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier