Organisatie Kinderfoor Kuurne blikt terug op topeditie

© (Foto BRU)
Redactie KW

Een 2.000-tal kinderen hebben deze namiddag een bezoekje gebracht aan de Kinderfoor in Kuurne. Ook deze editie viel er opnieuw van alles te beleven op kindermaat in het centrum van Kuurne.

“Dit jaar hadden wij iets meer dan vijftig verschillende activiteiten in petto voor onze jonge bezoekertjes”, vertelt voorzitter Jan Declercq. “Wij mikten aanvankelijk op zo’n 1.500 kinderen, maar uiteindelijk is dit aantal vandaag grandioos overschreven.

Ons winterdorp deed alvast heel wat kinderharten sneller slaan gezien voor de gelegenheid een container sneeuw was aangevoerd met een leuk sneeuwballengevecht tot gevolg. Ook voor de stoere papa’s hadden wij iets te bieden, het spijkerbed. Nadat papa was gaan liggen kon zoon- of dochterlief dan kijken hoe sterk papa wel was en zelfs even op de buik gaan zitten van papa. Ook onze glijpiste en klimparcours waren erg in trek, net als de paardenritjes die konden gemaakt worden. Ook voor de duiktank, een klassieker op de Kinderfoor stonden opnieuw lange rijen aan te schuiven.”

De tweejaarlijkse kinderfoor was toe aan zijn 21ste uitgave. Omstreeks 17.30 uur werd de kinderfoor afgesloten met een slotshow gebracht op de pui van het gemeentehuis door ‘The great escape’.

(BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier