Schone Schaapjes stond dit jaar gepland voor zaterdag 30 en zondag 31 mei en maandag 1 juni. Het openluchtevenement dat bezoekers uit gans Vlaanderen en zelfs uit het buitenland trekt kan door de coronacrisis evenwel niet op de voorziene data doorgaan.

"We volgen alle evoluties op de voet en hopen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te kunnen voorstellen", vertelt Koen Maertens, "Op dit moment denken we aan het eerste weekend van september als mogelijke nieuwe datum. We communiceren daaromtrent meteen als we meer zekerheid hebben. Het had dit jaar een feesteditie moeten worden. Niet alleen zou het de vijftiende editie van Schone Schaapjes worden. Ook onze vakantiehoeve viert haar twintigste verjaardag. Indien Schone Schaapjes alsnog in september mag doorgaan, plannen we evenwel een aangepaste 'corona' editie. De geplande feesteditie met alle nodige toeters en bellen wordt verplaatst naar het pinksterweekend van 2021.". (BCH)

Schone Schaapjes stond dit jaar gepland voor zaterdag 30 en zondag 31 mei en maandag 1 juni. Het openluchtevenement dat bezoekers uit gans Vlaanderen en zelfs uit het buitenland trekt kan door de coronacrisis evenwel niet op de voorziene data doorgaan. "We volgen alle evoluties op de voet en hopen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te kunnen voorstellen", vertelt Koen Maertens, "Op dit moment denken we aan het eerste weekend van september als mogelijke nieuwe datum. We communiceren daaromtrent meteen als we meer zekerheid hebben. Het had dit jaar een feesteditie moeten worden. Niet alleen zou het de vijftiende editie van Schone Schaapjes worden. Ook onze vakantiehoeve viert haar twintigste verjaardag. Indien Schone Schaapjes alsnog in september mag doorgaan, plannen we evenwel een aangepaste 'corona' editie. De geplande feesteditie met alle nodige toeters en bellen wordt verplaatst naar het pinksterweekend van 2021.". (BCH)