Het was al de tweede maal dat Scala naar Male kwam en het was andermaal een uniek optreden in de kerk. Het geld wordt verdeeld over Fotoon, parochiaal centrum 't Couvent en de mugheli. Jaarlijks steunen ze goede doelen met de organisatie van hun concert en barbecue. De werkgroep bestaat intussen veertig jaar en er wordt gezocht naar verjonging en mensen die actief in het bestuur willen komen.

Carlos De Rock, de huidige voorzitter, hoopt voldoende mensen te vinden om het werk verder te zetten. De werkgroep organiseert ook nog paasierenraap, solidaire zondag en de herdenkingsmis voor wijlen EH Michiel Hostens.

(SR)

Het was al de tweede maal dat Scala naar Male kwam en het was andermaal een uniek optreden in de kerk. Het geld wordt verdeeld over Fotoon, parochiaal centrum 't Couvent en de mugheli. Jaarlijks steunen ze goede doelen met de organisatie van hun concert en barbecue. De werkgroep bestaat intussen veertig jaar en er wordt gezocht naar verjonging en mensen die actief in het bestuur willen komen. Carlos De Rock, de huidige voorzitter, hoopt voldoende mensen te vinden om het werk verder te zetten. De werkgroep organiseert ook nog paasierenraap, solidaire zondag en de herdenkingsmis voor wijlen EH Michiel Hostens. (SR)