Hij werd geboren op 5 juni 1931 in Eernegem. Armand Jonckheere richtte in 1959 studiebureau Jonckheere op. In 1992 stapte zijn zoon Koen Jonckheere mee in de zaak om het familiebedrijf, met vestigingen in Brugge en Leuven, uit te bouwen tot een stabiele firma met meer dan 25 medewerkers en projecten in heel België. De begrafenis van Armand Jonckheere vindt plaats op zaterdag 27 juli om 10.30 uur in de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries.

"88 jaar is een mooie leeftijd... Toch verliezen we een stukje van onze wortels", schrijft het bedrijf op haar Facebookpagina. "Hij wees ons de basisrichting, die we verder met nog meer overtuiging willen volgen. Dankbaar en met diep respect nemen we afscheid."

(KVCL)

Hij werd geboren op 5 juni 1931 in Eernegem. Armand Jonckheere richtte in 1959 studiebureau Jonckheere op. In 1992 stapte zijn zoon Koen Jonckheere mee in de zaak om het familiebedrijf, met vestigingen in Brugge en Leuven, uit te bouwen tot een stabiele firma met meer dan 25 medewerkers en projecten in heel België. De begrafenis van Armand Jonckheere vindt plaats op zaterdag 27 juli om 10.30 uur in de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries. "88 jaar is een mooie leeftijd... Toch verliezen we een stukje van onze wortels", schrijft het bedrijf op haar Facebookpagina. "Hij wees ons de basisrichting, die we verder met nog meer overtuiging willen volgen. Dankbaar en met diep respect nemen we afscheid." (KVCL)