Dinsdag, kort voor de middag, moest de politie opnieuw het verkeer in goede banen leiden langs de Torhoutsesteenweg, ter hoogte van de Colruyt. De politie stond de medewerkers van Colruyt bij om mensen op en af de parking te laten rijden.

Heel wat mensen proberen nog snel hun inkopen te doen alvorens alle winkels, met uitzondering van de voedingswinkels, dichtgaan. Momenteel is daar nog geen verplichting toe, maar de bevolking schreeuwt op sociale media massaal om een totale lockdown. De meesten verwachten die dan ook ten laatste vrijdag. Dat zorgt ervoor dat mensen blijven hamsteren, met grote verkeersproblemen op de drukke banen waar heel wat winkels zijn tot gevolg. In verschillende winkels worden mensen met mondjesmaat toegelaten. In de Colruyt in Oostende werden amper 30 mensen binnen gelaten deze morgen. Telkens iemand buiten kwam werd opnieuw iemand binnen gelaten. Mensen zijn bang en laten dat ook blijken. Heel wat mensen dragen zelfgemaakte mondmaskers en tonen zo dat de schrik er bij iedereen in zit.

(JRO)

© JRO
Dinsdag, kort voor de middag, moest de politie opnieuw het verkeer in goede banen leiden langs de Torhoutsesteenweg, ter hoogte van de Colruyt. De politie stond de medewerkers van Colruyt bij om mensen op en af de parking te laten rijden. Heel wat mensen proberen nog snel hun inkopen te doen alvorens alle winkels, met uitzondering van de voedingswinkels, dichtgaan. Momenteel is daar nog geen verplichting toe, maar de bevolking schreeuwt op sociale media massaal om een totale lockdown. De meesten verwachten die dan ook ten laatste vrijdag. Dat zorgt ervoor dat mensen blijven hamsteren, met grote verkeersproblemen op de drukke banen waar heel wat winkels zijn tot gevolg. In verschillende winkels worden mensen met mondjesmaat toegelaten. In de Colruyt in Oostende werden amper 30 mensen binnen gelaten deze morgen. Telkens iemand buiten kwam werd opnieuw iemand binnen gelaten. Mensen zijn bang en laten dat ook blijken. Heel wat mensen dragen zelfgemaakte mondmaskers en tonen zo dat de schrik er bij iedereen in zit. (JRO)