Vanaf maandag dienen de gemotoriseerde weggebruikers dus weer een parkeerticket te plaatsen in de betalende zones en een parkeerschijf in de blauwe zones. Ook de vervallen parkeerkaarten moeten gebruikers vervangen.

Om de werkdruk voor de dienst Burgerzaken beheersbaar te houden, hebben eigenaars van een vervallen parkeerkaart nog tot eind deze maand mei om die te vernieuwen. De oude parkeerkaart moet intussen wel in het voertuig geplaatst blijven.

Parkeerzones

"Bovendien roept het stadsbestuur op om de aanvragen zoveel mogelijk digitaal via de voorziene nieuwe formulieren op de website van Poperinge te versturen. Indien dat niet mogelijk is, kan men contact opnemen met de dienst mobiliteit via 05734 66 06 om een afspraak te maken", aldus schepen Marjan Chapelle (Samen).

Alle informatie over deze parkeerzones en de ruime omliggende gratis parkings is terug te vinden op www.poperinge.be/parkeren. (AHP)

Vanaf maandag dienen de gemotoriseerde weggebruikers dus weer een parkeerticket te plaatsen in de betalende zones en een parkeerschijf in de blauwe zones. Ook de vervallen parkeerkaarten moeten gebruikers vervangen.Om de werkdruk voor de dienst Burgerzaken beheersbaar te houden, hebben eigenaars van een vervallen parkeerkaart nog tot eind deze maand mei om die te vernieuwen. De oude parkeerkaart moet intussen wel in het voertuig geplaatst blijven."Bovendien roept het stadsbestuur op om de aanvragen zoveel mogelijk digitaal via de voorziene nieuwe formulieren op de website van Poperinge te versturen. Indien dat niet mogelijk is, kan men contact opnemen met de dienst mobiliteit via 05734 66 06 om een afspraak te maken", aldus schepen Marjan Chapelle (Samen).Alle informatie over deze parkeerzones en de ruime omliggende gratis parkings is terug te vinden op www.poperinge.be/parkeren. (AHP)