Wie zeker wil zijn waar en wanneer moet betaald worden om te parkeren kan een kijkje nemen op de website van de gemeente Middelkerke. Daar zijn de betalende zones terug te vinden in Westende en Middelkerke.

Op het stratenplan staan de verschillende zones aangeduid hoe lang je mag parkeren en hoeveel er betaald dient te worden in bepaalde periodes van het jaar. Zo is er een roze, gestreepte, rode en oranje zone.

Op het stratenplan kan ook alle info worden gevonden rond het parkeren in de ondergrondse parking onder het marktplein in Middelkerke. Daar is een piek- en een daltarief voorzien. Tot slot is ook alle info omtrent de blauwe zone in de gemeente terug te vinden.

Wie zeker wil zijn waar en wanneer moet betaald worden om te parkeren kan een kijkje nemen op de website van de gemeente Middelkerke. Daar zijn de betalende zones terug te vinden in Westende en Middelkerke. Op het stratenplan staan de verschillende zones aangeduid hoe lang je mag parkeren en hoeveel er betaald dient te worden in bepaalde periodes van het jaar. Zo is er een roze, gestreepte, rode en oranje zone. Op het stratenplan kan ook alle info worden gevonden rond het parkeren in de ondergrondse parking onder het marktplein in Middelkerke. Daar is een piek- en een daltarief voorzien. Tot slot is ook alle info omtrent de blauwe zone in de gemeente terug te vinden.