"Er zal een circulatieplan worden opgesteld en aan de bezoekers wordt gevraagd om strikt de maatregelen van social distancing te volgen", laat het stadsbestuur van Lo-Reninge weten. "Een mondmasker is aanbevolen voor de klant, verplicht voor de marktkramers."

Voor vishandel Ollivier & Inge uit Lo (foto) en alle andere marktkramers zal het na acht marktloze weken een blij weerzien zijn met de klanten. De beperking van maximaal 50 marktkramen is niet aan de orde, want op topdagen slaan maximaal 10 marktkramers hun tenten op in Lo.

(KVCL / foto KVCL)

"Er zal een circulatieplan worden opgesteld en aan de bezoekers wordt gevraagd om strikt de maatregelen van social distancing te volgen", laat het stadsbestuur van Lo-Reninge weten. "Een mondmasker is aanbevolen voor de klant, verplicht voor de marktkramers."Voor vishandel Ollivier & Inge uit Lo (foto) en alle andere marktkramers zal het na acht marktloze weken een blij weerzien zijn met de klanten. De beperking van maximaal 50 marktkramen is niet aan de orde, want op topdagen slaan maximaal 10 marktkramers hun tenten op in Lo. (KVCL / foto KVCL)