Opmerkelijk: Friturist belooft jaar lang gratis frikandel aan wie de snack op zijn lichaam tatoeëert

Kristof met zijn medewerkers Yana Duyck en Zoë Denayer. Geen van het drietal is alvast kandidaat, maar ze hopen wel iemand gek genoeg te vinden.© Jeffrey Roos
Kristof met zijn medewerkers Yana Duyck en Zoë Denayer. Geen van het drietal is alvast kandidaat, maar ze hopen wel iemand gek genoeg te vinden.© Jeffrey Roos
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Ooit al de droom gehad om een frikandel speciaal op je lichaam te laten tatoeëren? Kristof Declerck van frituur T’hoeksje geeft je een goede reden om dat te doen. “Wie het aandurft, krijgt van mij een jaar lang gratis frikandel speciaal cadeau.”

Kristof zit om geen stunt verlegen. Vooral als het op speciale combinaties aankomt, weet hij de smaakpapillen van zijn klanten te bekoren. Eerder lanceerde hij al kaasbolletjes met pepers als ‘hete kolen’, lanceerde hij een hamburger met banaan en Nutella en combineerde hij frieten met spaghettisaus en kaas onder de noemer ‘friet boem-boem’. Vorig jaar nog lanceerde hij de ‘discodel’ – een frikandel met mayonaise en discodipsnoepjes – in zijn frituur. Dat blijkt nog steeds een hit te zijn.

De voorbije coronaperiode bracht Kristof op het idee om voor een nieuwe stunt te zorgen. “Geen speciale hamburger of frikandel deze keer”, vertelt Kristof. “We gooien het over een andere boeg. Het laatste anderhalf jaar willen we allemaal zo snel mogelijk vergeten, waarom dan niet met een ludieke actie.”

Die ludieke actie luidt als volgt: wie het aandurft om een frikandel speciaal op zijn lichaam te laten tatoeëren, krijgt van de Bredense friturist een leuk cadeau. “Iemand die dat doet, moet in de eerste plaats goed zot zijn. Anderzijds kan het niet anders dat je dan een van de grootste fans van frikandel speciaal bent”, zegt Kristof lachend. “Daarom geef ik een jaar lang frikandel speciaal cadeau aan de gelukkige eigenaar van de tatoeage.”

Er staat echter wel een limiet op het aantal frikandellen speciaal. “We bieden er vijf gratis aan per week, bijna elke dag eentje dus”, besluit Kristof, die bovendien op zoek is naar een extra werkkracht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier