Een stijlvolle jongedame glijdt op haar kleurrijke fiets door de straten van Marke. Daar woont ze sinds kort met haar vriend. Zelf is ze van Wevelgem afkomstig, maar ze houdt wel van het leven in Marke: 'Het is hier niet zo groot, het is gezellig en ik amuseer me hier," zegt ze.

Ophélie is pas 21. En ze woont dus al samen met een man. Maar ze wil vooruit in het leven, ze talmt niet. Er staat een accent op haar naam. Haar vader blijkt Franstalig te zijn, en bijgevolg is Ophélie tweetalig.

Ze heeft ook twee jobs. Overdag doet ze aan thuiszorg, gaat ze een handje toesteken bij mensen die zich niet meer alleen kunnen redden, en 's avonds werkt ze in Lolo's Pizza, een pizzeria in Rollegem. Met al dat werken is er geen tijd meer voor hobby's, moet ze bekennen. En de grote dromen zijn voorlopig nog bescheiden: gelukkig zijn, gezond blijven en voortdoen zoals ze bezig is.

Een stijlvolle jongedame glijdt op haar kleurrijke fiets door de straten van Marke. Daar woont ze sinds kort met haar vriend. Zelf is ze van Wevelgem afkomstig, maar ze houdt wel van het leven in Marke: 'Het is hier niet zo groot, het is gezellig en ik amuseer me hier," zegt ze.Ophélie is pas 21. En ze woont dus al samen met een man. Maar ze wil vooruit in het leven, ze talmt niet. Er staat een accent op haar naam. Haar vader blijkt Franstalig te zijn, en bijgevolg is Ophélie tweetalig.Ze heeft ook twee jobs. Overdag doet ze aan thuiszorg, gaat ze een handje toesteken bij mensen die zich niet meer alleen kunnen redden, en 's avonds werkt ze in Lolo's Pizza, een pizzeria in Rollegem. Met al dat werken is er geen tijd meer voor hobby's, moet ze bekennen. En de grote dromen zijn voorlopig nog bescheiden: gelukkig zijn, gezond blijven en voortdoen zoals ze bezig is.