Het zwembad is open van 8 tot 19 uur. Er zijn shifts van één uur en de omkleedruimte is toegankelijk vanaf 15 minuten op voorhand. De effectieve zwemtijd bedraagt 50 minuten en een ticket kost 3 euro.

Dit seizoen is er geen gebruik van abonnementen en tienbeurtenkaarten. Door de coronaveiligheidsmaatregelen zijn er geen ligzetels en douches beschikbaar.

Het (indoor) Hoge Blekkerbad blijft voorlopig gesloten. Door de coronamaatregelen sloot ook het zwem- en recreatiebad Hoge Blekker de deuren. Lokaal Bestuur Koksijde maakte van de gelegenheid gebruik om herstellings- en verbouwwerkzaamheden uit te voeren. Daarom gaat het zwembad van Koksijde-Dorp pas later open, maar dat is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.

Het zwembad is open van 8 tot 19 uur. Er zijn shifts van één uur en de omkleedruimte is toegankelijk vanaf 15 minuten op voorhand. De effectieve zwemtijd bedraagt 50 minuten en een ticket kost 3 euro.Dit seizoen is er geen gebruik van abonnementen en tienbeurtenkaarten. Door de coronaveiligheidsmaatregelen zijn er geen ligzetels en douches beschikbaar.Het (indoor) Hoge Blekkerbad blijft voorlopig gesloten. Door de coronamaatregelen sloot ook het zwem- en recreatiebad Hoge Blekker de deuren. Lokaal Bestuur Koksijde maakte van de gelegenheid gebruik om herstellings- en verbouwwerkzaamheden uit te voeren. Daarom gaat het zwembad van Koksijde-Dorp pas later open, maar dat is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.