Opening nieuwe toonzaal VM Tegels in Oostkamp

Woensdagavond is een nieuwe mijlpaal bereikt voor de familie Vanhollebeke. Hun gloednieuwe vestiging op het bedrijventerrein ‘De Rampe’ Kanaalstraat 10 wordt officieel geopend door Bart Tommelein, gewezen Vlaams minister van energie en begroting.

Guilaume Vanhollebeke, Thibaut Vanhollebeke, Bart Tommelein, Linda Desoete, Martin Vanhollebeke en Jan de Keyzer. © GST

Het nieuwe gebouw omvat veel meer dan een toonzaal voor tegels, maar is meer een beleving voor de particulier klant waar hij het totaal plaatje ervaren. Maar ook de professionele klant kan samen met de bouwpromotor op zoek gaan in de belevingsruimtes naar oplossingen en ideeën voor alle soorten projecten.

Zaakvoerders Martin Vanhollebeke, zijn echtgenote Linda Desoete en hun zoon Thibaut verleggen met deze toonzaal de maatstaven van presentatie waar grote formaten keramische tegels voldoende tot hun recht komen zonder de vertrouwde huiselijke sfeer van VM Tegels uit het oog te verliezen.

Voor dit nieuwe gebouw is gekozen om alle technieken zeer energie vriendelijk uit te voeren en het vier verdiepend tellend gebouw kan in de toekomst zelf de nodige warmtebronnen, koeling en energie opwekken.

In die context was Bart Tommelein, voormalig Vlaams minister van Energie aanwezig om het nieuwe gebouw samen met de familie Vanhollebeke en burgemeester Jan de Keyzer te openen.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.