Maar daar besliste de huidige coronacrisis nu anders over. "Op een paar details na zijn we zo goed als klaar", vertelt de uitbaatster. "Maar in samenspraak met Delhaize is besloten om alles uit te stellen. Dat heeft onder andere met logistieke steun en de huidige maatregelen te maken."

In de winkel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting, rekken worden gevuld en alles wordt in gereedheid gebracht. Maar voorlopig is er nog geen nieuwe datum voor de opening van de buurtwinkel vastgelegd. Nog even wachten dus... (JVM)

Maar daar besliste de huidige coronacrisis nu anders over. "Op een paar details na zijn we zo goed als klaar", vertelt de uitbaatster. "Maar in samenspraak met Delhaize is besloten om alles uit te stellen. Dat heeft onder andere met logistieke steun en de huidige maatregelen te maken."In de winkel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting, rekken worden gevuld en alles wordt in gereedheid gebracht. Maar voorlopig is er nog geen nieuwe datum voor de opening van de buurtwinkel vastgelegd. Nog even wachten dus... (JVM)