Opening kermisweekend in Oostkamp

Redactie KW

Omstreeks 18 uur werd het kermisweekend officieel op gang getrokken met de koninklijke fanfare De Eendracht Oostkamp die het beste van zichzelf gaf voor de vele aanwezigen.

Daarna was het aan burgemeester Jan de Keyzer die iedereen mocht welkom heten en vooral aan de organisatoren van Shopping Oostkamp die weer een volledig driedaags kermisprogramma hebben opgesteld.

Traditioneel werden de eigenaars van de verschillende kermisattracties uitgenodigd om samen met de schepenen en gemeenteraadsleden het glas te heffen op de start van het kermisweekend in Oostkamp. Zaterdagmiddag is er een braderie, gevolgd door een avondmarkt en een optreden van Lajos & The Gang. De dag wordt afgesloten met Back to the 90’s van DJ Calypso.

Zondag start om 7 uur een rommelmarkt en braderie, om 12 uur 30 kan men luisteren naar het aperitiefconcert van de fanfare en om 14 uur 30 naar de ‘The Most Beautiful Hits – Live On Stage’ met Heidi Gabrielle, Gino Fox, Eddy Bru en Vera Dobbelaere. Om 21 uur wordt er afgesloten met Women on Top.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.