Open VLD Koekelare klinkt op het nieuwe jaar

De uittredende leden werden in de bloemetjes gezet. © Coghe

Open VLD Koekelare mocht op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie liefst drie van de vier kandidaat-voorzitters van de nationale moederpartij verwelkomen: Bart Tommelein, Els Ampe en Egbert Lachaert.

Kersvers voorzitter Joeri Crombez was een tevreden man, niet in het minst omdat 2019 voor de lokale partij een bijzonder jaar was. “Na 24 jaar oppositie staan we weer aan het roer en helpen wij onze gemeente mee besturen. Met Jan Lievens als schepen en Els Verhelst voor de eerste keer als gemeenteraadslid waren het voor hen spannende tijden. Gelukkig konden ze rekenen op de ervaring en wijze raad van Willy Boone en op de nodige steun en bijstand van het voltallige bestuur.”

Projecten op stapel

“Ik ben trots om te zien dat heel wat van onze programmapunten in de beleidsnota werden opgenomen en zullen gerealiseerd worden, zoals de renovatie van de oude sporthal, een nieuwe speeltoren op De Mote, een make-over voor het speelpleintje op De Mokker en de 700.000 euro die wordt uitgetrokken voor het onderhoud en herstel van de landelijke wegen.”

Open VLD organiseerde de nieuwjaarsreceptie in De Pluimhoeve voor het eerst met nevenafdelingen Vief en Jong VLD. Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om de afscheid te nemen van bestuursleden Marianne Willaert, Bert Dehullu, Melissa Buffel, Sofie Van Haverbeke, Tom Vermeersch, Angelique Derycke, Chiara Van Poucke, Nele Walraet, Nicole Delameilleure en Peter Verhelst. Ook ere-voorzitter Frans Verhelst werd bedankt voor zijn jarenlange toewijding aan de partij. (BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier