Open Kring trakteert mantelzorgers op gebakje bij bakkerij via afhaalbon

Francine Defour (kikop yoga) met haar ouders Jerome (97) en Maria Brusselle. © JM
Redactie KW

De Dag van de Mantelzorg is een dag waarop in de vzw Open Kring de mantelzorger getrakteerd wordt op een lekker dessertbuffet. Dit jaar zorgt covid-19 voor een ongewenste nasmaak. De Dag van de Mantelzorg wordt dan ook op een alternatieve manier gevierd en beleefd.

Rebecca Gayse van De Loods staat mee in voor de organisatie, waarbij men kan rekenen op de medewerking van enkele partners en vooral van de Ardooise bakkers. “Met de Dag van de Mantelzorg willen we iedereen die mantelzorger is, en zich op die manier inzet voor minder behulpzamen in onze omgeving, eens in de kijker zetten”, zegt Rebecca. “Het coronavirus houdt ons niet tegen om dankbaar de mantelzorger te laten genieten van dit moment van waardering en respect.”

Naar de bakker

Voor de alternatieve dag van de mantelzorger kunnen we dit jaar rekenen op de medewerking van onze bakkers. Iedere geregistreerde mantelzorger mocht een bedankingskaartje ontvangen met daarbij een afhaalbon voor een gebakje bij een bakkerij in de buurt.

Dit is een initiatief van de vzw Open Kring in de Kortrijksestraat met de medewerking van De Loods, Samana (de gezondheidswerking van de CM), de parochiale eenheid en het Sociaal Huis van de gemeente.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten