Info-standen over brandveiligheid, een standje over de MUG-heli en een stand over de militaire politie stonden op het grote platform voor de kazerne opgesteld. Bij een parcours van de politiezone Spoorkin konden kinderen hun kunsten en stuurvaardigheid even testen. Ook een stand van de reddings-heli's van de basis Koksijde was present, je kon er het reddingsmateriaal dat in de NH-90 aanwezig is bekijken. Omdat de MUG-heli door een technisch onderhoud niet kon overvliegen nam een NH-90 even deze taak over. De heli vloog enkele keren laag over de kazerne.

Wie honger en vooral dorst had na de demonstratie van een woonkamerbrand, die heel wat rook verspreidde, kon hier ook uitgebreid aan zijn trekken komen. Daarnaast kwam ook brandweerman Jan Bouttry, die door zijn spierziekte ALS niet meer mobiel is, kwam de collega's een bezoek brengen, wat uitermate werd geapprecieerd. (JT)

Info-standen over brandveiligheid, een standje over de MUG-heli en een stand over de militaire politie stonden op het grote platform voor de kazerne opgesteld. Bij een parcours van de politiezone Spoorkin konden kinderen hun kunsten en stuurvaardigheid even testen. Ook een stand van de reddings-heli's van de basis Koksijde was present, je kon er het reddingsmateriaal dat in de NH-90 aanwezig is bekijken. Omdat de MUG-heli door een technisch onderhoud niet kon overvliegen nam een NH-90 even deze taak over. De heli vloog enkele keren laag over de kazerne.Wie honger en vooral dorst had na de demonstratie van een woonkamerbrand, die heel wat rook verspreidde, kon hier ook uitgebreid aan zijn trekken komen. Daarnaast kwam ook brandweerman Jan Bouttry, die door zijn spierziekte ALS niet meer mobiel is, kwam de collega's een bezoek brengen, wat uitermate werd geapprecieerd. (JT)