https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Opel-garage Keirsebilck koopt Cerdi-gebouw in Ingelmunster aan

Ludo en Nathalie met hun kinderen Kobe en Emma in het ruime Cerdi-gebouw dat ze aankochten. (foto FODI)©FODI
Ludo en Nathalie met hun kinderen Kobe en Emma in het ruime Cerdi-gebouw dat ze aankochten. (foto FODI)©FODI
Redactie KW

Ludo en Nathalie Keirsebilck-Penninck kochten het Cerdi-gebouw in de Oostrozebekestraat aan. Hierdoor wordt de binnenruimte van garage Keirsebilck vanaf maart minstens drie keer zo groot.

Ludo (38) is afkomstig uit Ruiselede. Samen met echtgenote Nathalie Penninck en de kinderen Kobe (10) en Emma (7) woont hij al vele jaren in Meulebeke, waar hij in 2007 in bijberoep begon met een autohandel. In 2011 huurde hij voor drie jaar de Opel-garage van Stefaan De Boever in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster. “Ik was een gewone mecanicien. Ik wilde wel die stap zetten, maar ik moest zekerheid hebben. Stefaan gaf mij veel goede raad. Hij was vele jaren garagist en hij was van alles goed op de hoogte. De zaken gingen goed en drie jaar later kochten we de garage aan. We begonnen zowel binnenin als buiten te vernieuwen. In 2018 hebben we de woning van Stefaan afgebroken. Op het gelijkvloers maakten we burelen en een afleveringsruimte voor meerdere wagens. Boven is er een appartement dat we verhuren”, vertelt Ludo. “De totale oppervlakte – binnen en buiten – bedraagt momenteel 1.700 m². Daar komt nu maar liefst 1.550 m² bij.”

Twee ingangen

Ludo vroeg eerder al aan Herman Declerck van Cerdi of hij het bewuste gebouw wilde verkopen, maar toen was het verhuurd. “Ik kreeg nu de kans en heb die met beide handen gegrepen. Dit gebouw sluit achteraan aan bij onze garage. We maakten al twee ingangen: een om de beide parkings met elkaar te verbinden en een om binnenin de garages met elkaar te verbinden. Met de Cerdi-aankoop hebben we er een nieuwe in- en uitgang bij. We kochten al onder andere nieuwe bruggen en balanceermachines aan en begin maart beginnen we met de werkzaamheden in de nieuwe garage. Een klein gedeelte gebruiken we als werkplaats, het andere gedeelte is om auto’s te plaatsen. De nieuwe ruimte wordt ook ingericht naar de toekomst toe, zoals voor hybride-voertuigen. Mijn hoofdmerk blijft Opel, maar bestuurders van andere automerken kunnen ook bij mij terecht.” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten