Opbouw Food Truck Festival Barrio Cantina in plenzende regen

De opbouw van het festival vond plaats in de plenzende regen. © SVV
Redactie KW

Toch worden vanaf vrijdag opnieuw duizenden bezoekers verwacht in het Koning Albert I-park in Brugge, gelegen op wandelafstand van het station.

Woensdagnamiddag regent het oude wijven boven Die Scone, maar toch is men met de opbouw van het Food Truck Festival Barrio Cantina gestart. Dit concept van de Gentse organisatie Polé Polé biedt een gezellige markt met originele food trucks.

Naast een waaier van wereldse gerechtjes en street food proeven, kun je aan leuke bars een streepje muziek meepikken en je vermeien in toffe zithoeken waar je Mexicaanse burrito’s, Vietnamese springrolls, Amerikaanse hamburgers, Thaise dumplings en natuurlijk ook Polé Polé Mojito’s kan aanschaffen.

“Ons concept is betaalbaar en biedt voor elk wat wils in een groot openluchtrestaurant met tientallen keukentjes”, stellen de initiatiefnemers. “Wie gewoon even de sfeer wil komen opsnuiven of de heupen wil laten wiegen op de zomerse soundtrack van de aanwezige dj’s, is ook welkom. De toegang blijft immers gratis.”

Afgelopen weekend sloeg Barrio Cantina zijn tenten op in het Leopoldpark in Oostende. Komend weekend is Brugge the place to be. De street food-caravan is op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni open van 12 uur tot middernacht. Op zondag 16 juni is dit van 12 uur tot 22 uur.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier