Op wandel met Warme William in het centrum van Koekelare

Schepen voor Gezondheid en Preventie Stijn Ramboer, Warme William en intergemeentelijk preventiemedewerker Jana Syoen.© BC
Schepen voor Gezondheid en Preventie Stijn Ramboer, Warme William en intergemeentelijk preventiemedewerker Jana Syoen.© BC
Redactie KW

Warme Gemeente Koekelare pakt opnieuw uit met een leuke zomeractie. Een uitgestippelde wandeling van net geen 3 kilometer brengt kinderen tot 12 jaar door het centrum van Koekelare met start- en eindpunt aan site De Brouwerij. Aan de hand van kleine opdrachtjes leren kinderen Warme William wat beter kennen en leren ze om zelf ook een Warme William te zijn.

Een Warme William is iemand die écht naar je luistert. Dit kan een vriend(in) zijn, maar ook een ouder of een leerkracht. Het is iemand die je uitnodigt om te vertellen wat er scheelt. Want iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel en dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaarstaat.

Kinderen uit de Koekelaarse scholen die in het derde kleuter tot en met het zesde leerjaar zitten, kregen de wandeling ondertussen afgeprint mee naar huis. De wandeling is ook te verkrijgen bij de sport- en toeristische dienst en is te downloaden via een QR-code die je kan vinden op de website van Koekelare.

Na de wandeling kan je je gegevens achterlaten bij de Warme William-bank aan site De Brouwerij en zo maak je kans op een tof gadget. Op de foto herkennen we schepen voor Gezondheid en Preventie Stijn Ramboer, Warme William en intergemeentelijk preventiemedewerker Jana Syoen. (BC)

Info: www.warmegemeente.be , 0493 91 10 85 of jana.syoen@logobrugge-oostende.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier