OP DE BON (36): Charlotte Dewitte en Lennart Verhaest uit Roeselare

© kw
Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Roeselare.

In de Weststraat in Roeselare treffen we het gezinnetje aan van Charlotte Dewitte (33) en haar partner Lennart Verhaest. Ze wonen er samen met hun kinderen Warre (6) en Billie (3) in een mooi gerenoveerde woning, op een boogscheut van het stadscentrum.

Ken je KW.be? Zoja, wat lees je er?

“Zeker en vast. We bezoeken die zelfs meerdere keren per week. We zijn ‘Facebookvriendje’ met de krant en klikken zo regelmatig door naar artikels die ons interesseren. Een handig middel om op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in je eigen gemeente of stad.”

Ben je anders een geluksvogel?

“We mogen zeker niet klagen. We nemen vaak deel aan wedstrijden en vallen ook regelmatig in de prijzen. Via jullie krant wonnen we onlangs nog een herenfiets en een tekenwedstrijd voor onze kinderen leverde Happy Meals bij McDonald’s op.”

Wat je doen met de bon?

“Een bon voor De Wasbeer komt altijd van pas. We zijn er klant, want de auto wassen is niet meteen onze favoriete bezigheid. De komende maanden krijgt ons voertuig dus een gratis wasbeurt. Een topcadeau!”

(PVH)