OP DE BON (33): Julie Vanhulle uit Sint-Joris

Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Sint-Joris (Beernem).

In de Mouterijstraat in Sint-Joris, een deelgemeente van Beernem, houden we met een waardebon van Sportline halt aan het huisnummer 21. Daar opent Julie Vanhulle de deur. “Ik ben een alleenstaande mama van drie kinderen : Cédric (8), Nicolas (7) en Maxime (3). Naast het zorgen voor mijn zoontjes, vul ik mijn dagen met werken in de bibliotheek van Beernem.”

Ken je KW.be? Zoja, wat lees je er?

“De website zelf kende ik tot voor kort niet, de papieren versie wel. Door in een bibliotheek te werken, zie ik natuurlijk alle kranten passeren. Uiteraard blader ik door Brugsch Handelsblad. Vooral voor het lokale nieuws, de weetjes van onder de kerktoren.”

Ben je anders een geluksvogel?

“Het is eigenlijk heel lang geleden dat ik nog eens iets gewonnen heb, maar ik voel me best een gelukkig iemand. Dat komt vooral door mijn drie zoontjes.”

Wat je doen met de bon?

“Die gaat integraal naar mijn kindjes. Mijn oudste zoontje, Cédric, is sinds kort beginnen te voetballen. Hij maakt nu deel uit van de voetbalschool van Club Brugge. Dus allicht zal ik met de waardebon voetbalspullen voor mijn zoontjes kopen. Of ik zelf sportief ben? Daar heeft een alleenstaande mama met werk geen tijd meer voor, hoor.” (lacht)

(ON)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.