OP DE BON (28) Filip Claerhout en Angelique Descheemaeker uit Kuurne

Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Kuurne.

Filip Claerhout (36) en Angelique Descheemaeker (37) wonen in de Koning Boudewijnstraat in Kuurne, samen met hun drie dochters Marte, Nora en Suzan. Filip is vrachtwagenchauffeur, Angelique staat voor de klas van het derde leerjaar in basisschool Pienter. Ze zijn druk bezig met verbouwingswerken. Filip staat liever niet op de foto, Nora des te liever.

Ken je KW.be?

“Krant van West-Vlaanderen kennen we zeker en vast, maar de website is ons niet zo bekend. We hebben hem wel al een paar keer bekeken, maar dat gebeurt niet elke dag.” Angelique is voornamelijk geïnteresseerd in familienieuws. “Het is altijd leuk om te kijken wie papa en mama is geworden en hoe het baby’tje heet. Soms staan er ook leerlingen van Pienter in de krant en dan lezen we dat natuurlijk. Al volg ik het nieuws van alle Kuurnse scholen.”

Zijn jullie anders ook geluksvogels?

“We spelen wel eens op de lotto, maar veel hebben we nog niet gewonnen, hoor. En het is zeker de eerste keer dat iemand hier spontaan komt aanbellen om ons een bon van 50 euro van Multibazar te schenken.” (lacht)

Wat gaan jullie kopen met de bon?

“Multibazar heeft vestigingen in Izegem en Pittem en is gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal, decoratie… Het is dus niet veraf en we zullen spulletjes kunnen komen om het huis te decoreren eens de verbouwingen achter de rug zijn. Ideaal dus.” (AXV-foto JCW)