OP DE BON (20): Het gezin Barre uit Emelgem

Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Emelgem.

Op een zonnige voormiddag bellen we aan bij het gezin Barre in de Koningin Astridlaan in Emelgem. Geoffrey Barre (37) opent de deur en is verheugd om de waardebon in ontvangst te mogen nemen. Hij is getrouwd met Inge Vansteenkiste (35) en samen hebben ze twee zonen: Aiden (8) en Dylan (6).

Wie ben je en wat doe je?

Geoffrey Barre: “Ik werk als technieker bij Drink-o-mat in Harelbeke. Wij staan in voor het onderhoud van snoep-, frisdrank- en koffieautomaten. Mijn vrouw, Inge Vansteenkiste, is verantwoordelijk voor de aankoop bij Moments Furniture in Ingelmunster. Onze zonen gaan naar de Sint-Rafaelsschool in Izegem. We verhuisden zeven jaar geleden naar Emelgem. Zelf ben ik afkomstig uit Rollegem, mijn vrouw uit Hooglede. We kozen voor dit huis omdat het niet ver is van ons werk en ook omdat de grootmoeder van mijn vrouw hier niet ver van woont. Het is hier goed wonen, de kinderen hebben alle ruimte om te spelen en het is hier rustig.”

Ken je KW.be?

Geoffrey: “Als ik naar de website van Krant van West-Vlaanderen surf, dan is het meestal om de sportberichten te bekijken. Zeker het nieuws van OMS Ingelmunster volg ik op de voet. Zelf ben ik er betrokken bij de jeugdwerking en ook AIden speelt er voetbal. Momenteel ben ik aan het studeren om mijn UEFA-diploma te behalen. De jeugdwerking bij OMSI wordt goed ontwikkeld en het is leuk om er deel van uit te kunnen maken. We lezen ook wekelijks de Weekbode om te weten wat er allemaal gebeurt in Izegem en omstreken.”

Wat ga je doen met de bon?

Geoffrey: “Zelf win ik niet veel, dus ben ik zeker tevreden dat ik de bon van De Wasbeer in handen krijg. We zullen die goed kunnen gebruiken, want we hebben twee wagens in het gezin. Zelf ben ik al klant bij De Wasbeer. Momenteel heb ik ook weinig tijd, en zin, om zelf de wagens te poetsen. Het mooie cadeau komt dus op het gepast moment.”

(KA)