OP DE BON (18) : Vanessa Dhoore en John D’Souza

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Hoeke.


Met wie hebben we het genoegen?

“Wij zijn Vanessa Dhoore en John D’Souza. Samen wonen we langs de Damse Vaart-Noord 20 in Hoeke. Dit was het ouderlijk huis van Vanessa, waar we onze intrek in hebben genomen. We hebben elkaar leren kennen toen Vanessa op reis kwam naar India. Of het liefde op het eerste gezicht was? Het heeft toch niet lang geduurd. (lacht) Samen kregen we twee dochters : Maya (9) en Lupita (7). Vanessa is huisvrouw, ik werk als kok bij Pistache in Knokke-Heist.”

Ken je KW.be? Zoja, wat lees je er?

“Eerlijk: eigenlijk kennen we enkel de papieren krant. Onze buurvrouw leest de krant en regelmatig krijgen we die. De website hebben we nog nooit bezocht, maar nu we er zelf op zullen staan, gaan we uiteraard een kijkje nemen.”

Zijn jullie anders geluksvogels?

“Toch wel. Niet dat we anders veel winnen, maar we zijn een heel gelukkig gezinnetje. En dat is belangrijker dan het winnen van een groot lot.”

Wat ga je doen met de bon van 50 euro bij Sport Line?

“Die gaat sowieso naar onze dochters. Zelfs zijn we niet meer zo sportief, maar Maya en Lupita zitten niet stil. Ze zwemmen, ze skeeleren, ze fietsen… We gaan binnenkort eens een kijkje nemen.”

(ON)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.