Op 28 november gaan de kerstlichtjes weer aan in Poelkapelle

Op de foto zien we v.l.n.r. Carlo Vanhoorne, Jakob Vervisch, Koen Vandewalle en Koen Dael die vanop twee hoogwerkers de sfeervolle kerstverlichting aanbrengen. (foto RB)
Redactie KW

Poelkapelle heeft in de eindejaarsperiode een van de mooiste kerstverlichtingen van de regio. Traditioneel ontsteekt men er op 28 november de lichtjes. Onlangs werd er gestart met het aanbrengen van de lichten in de bomen en rond de kerk.

Jaarlijks is er ook een kerstmarkt, maar door de coronapandemie werd die dit jaar geschrapt. “We moeten positief blijven denken en hopen dat we in 2021 een veel betere periode meemaken”, klinkt het bij Jelle Van Heck, Koen Dael, Jakob Vervisch, Mathijs Quartier, Carlo Vanhoorne en Kris Vandewalle, die hun schouders zetten onder het kerstgebeuren in Poelkapelle. “Nieuwe verlichting zit er dit jaar niet in, maar toch gaan we proberen om licht in het duister te brengen. Bij valavond op zaterdag 28 november drukken we weer op de startknop van onze kerstverlichting. Zodat Poelkapelle opnieuw in een sprookjesachtige sfeer wordt ondergedompeld, ondanks corona. De kerstverlichting brandt tot 9 januari.”

“We doen ook een warme oproep aan alle inwoners om hun huizen en tuinen massaal te verlichten, om het totaalspektakel nog mooier en grootser te maken.” (RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.