Oostrozebeke huldigt zijn kampioenen van 2019

Redactie KW

Tijdens de jaarlijkse sportshow met de bekendmaking van de sportman en sportvrouw van het jaar werden ook alle kampioenen in de meest uiteenlopende sportdisciplines gehuldigd.

Zo mocht de badmintonclub drie kampioenenploegjes afvaardigen: heren eerste provinciale, heren derde provinciale en 2G gemend tweede provinciale. Basketbalploeg Rozenbeka speelde kampioen bij de U12. In het voetbal was er een titel voor de U13 en werd Oostrozebeke FC kampioen in het liefhebbersvoetbal. Atletiek vaardigde 13 kampioenen af en badmintonclub BCO 28 clubkampioenen. In het biljarten waren er twee kampioenen: Rudi Vannieuwenborgh bij de Sterrestoters en Nico Houfflijn als kampioen van Oostrozebeke.

De boogschutters hadden met Alois Allaert een keizer én kampioen. De bowlkampioenen waren Geert Moreel en Rita Tytgt (OKRA) en Siemen Vercaemst van Keep Fit Bowlers. Het fietsen leverde vier kampioenen op: Jozef Lammertijn, Regina Demets, Johny Vandeplassche en Luigi Vannieuwenhuyse. Vinkensport mocht negen kampioenen op het podium brengen. Ten slotte was er ook aandacht voor beloftevol wielrenner Michiel Lambrecht van Balen BC. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier