Oostkamp bedankt leiders jeugdbewegingen en speelpleinwerking met kampvuur

© GST
Redactie KW

Alle jeugdbewegingen en de speelpleinwerking in Oostkamp hebben deze zomer in uitzonderlijke omstandigheden heel veel werk verricht om vele honderden kinderen op kamp te laten gaan of hen een aangename tijd te laten beleven op het speelplein.

Om die puike prestatie bedankte de gemeente vrijdagavond alle leiders en monitoren met een activiteit, passend bij het normaal afsluiten van een kampperiode, een kampvuur.

Door de inspanning van vele jongeren in Oostkamp konden honderden kinderen even zorgeloos spelen of op kamp gaan in coronaveilige bubbels, maar alle voorgeschreven maatregelen zorgden voor heel wat extra werk en verantwoordelijkheid binnen de verschillende jeugdbewegingen, die door de leiders vrijwillig en strikt werden uitgevoerd.

“Een ongelofelijke prestatie waar wij als gemeente en bestuur echt fier op mogen zijn. Om alle leiders van de jeugdbewegingen en monitoren van Spwok, de gemeentelijke speelpleinwerking, hiervoor te bedanken hebben we dit avondevenement georganiseerd dat perfect aansluit op de leefwereld van deze jongeren: een afsluitend kampvuur met livemuziek, een drankje en een hapje. Op die manier zeggen we: bedankt want #yousavedthesummer”, aldus een fiere schepen San Van De Caveye bijgestaan door Delphine Bossuyt van de jeugddienst Oostkamp. Net zoals meestal op kamp werd het kampvuur afgesloten met het zingen van Kumbaya.

(GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier