Coiff-uur Melodie in de Sint-Antoniusstraat in de Oostendse Vuurtorenwijk sluit per direct de deuren en dat minstens tot eind deze maand. "Het is toch totaal niet logisch dat wij mogen open blijven en dat cafés en restaurants moeten sluiten? Daarnaast worden zelfs autorijlessen opgeschort. Maar wij die veel dichter en langer bij de mensen zitten, mogen wel open blijven? Daar begrijp ik niets van zegt Melodie Wybouw (25), dat de zaak runt met haar mama Michèle Debruyne. "Het feit dat we op zaterdag moeten sluiten en dat we dan tijdens weekdagen mogen openen is nog veel onlogischer. Is er dan geen besmettingsgevaar? Dat gaat er bij ons niet in. Daarom hebben we zelf de beslissing genomen om de zaak te sluiten. We hebben hier lang over nagedacht, maar de vrees voor besmetting is te groot."

Alle klanten worden nu omgeboekt naar een nieuwe afspraak. "Hopelijk zijn er meer mensen en zelfstandigen die deze beslissing nemen zodat het aantal besmettingen in ons land snel terug daalt", klinkt het nog bij moeder en dochter.

Coiff-uur Melodie in de Sint-Antoniusstraat in de Oostendse Vuurtorenwijk sluit per direct de deuren en dat minstens tot eind deze maand. "Het is toch totaal niet logisch dat wij mogen open blijven en dat cafés en restaurants moeten sluiten? Daarnaast worden zelfs autorijlessen opgeschort. Maar wij die veel dichter en langer bij de mensen zitten, mogen wel open blijven? Daar begrijp ik niets van zegt Melodie Wybouw (25), dat de zaak runt met haar mama Michèle Debruyne. "Het feit dat we op zaterdag moeten sluiten en dat we dan tijdens weekdagen mogen openen is nog veel onlogischer. Is er dan geen besmettingsgevaar? Dat gaat er bij ons niet in. Daarom hebben we zelf de beslissing genomen om de zaak te sluiten. We hebben hier lang over nagedacht, maar de vrees voor besmetting is te groot."Alle klanten worden nu omgeboekt naar een nieuwe afspraak. "Hopelijk zijn er meer mensen en zelfstandigen die deze beslissing nemen zodat het aantal besmettingen in ons land snel terug daalt", klinkt het nog bij moeder en dochter.