Oostendse kapper Pablo The Barber knipt de hele nacht door topvoetballers

Redactie KW

Pablo The Barber bleef de nacht van maandag op dinsdag open. Zo geeft hij topvoetballers de kans om hun haar te laten knippen om dinsdagavond te genieten van de overgang van oud naar nieuw.

Pablo The Barber, de Oostendse kapper van Servische afkomst, is al jaren de vaste kapper van heel wat voetbalsterren uit ons land. Bijna de hele kern van KV Oostende laat hun haar enkel knippen door Jovica Kalinovic alias ‘Pablo’.

“Wellicht eerste keer in België”

Op zijn 17de knipte Jovica het haar van Fernando Canesin en zo ging de bal aan het rollen. Sinsdien vertrouwen de voetballers hun kapsel alleen nog aan Pablo The Barber toe. Eerder maandagavond knipte hij nog het haar van Hans Vanaken. De voetballers komen uit het hele land naar Oostende voor Pablo The Barber. Om 17.30 uur opende Pablo maandag de deuren van zijn kapsalon in de Hyacintenlaan om er de voetbaltoppers te ontvangen.

“Ik blijf sowieso open tot 10 uur morgenochtend. Wie tijdens de nachtelijke uren zijn haar zal laten knippen? Heel veel mensen”, zegt Jovica. “De meesten hebben mij laten weten dat ze vannacht komen. Morgen alleen zou gewoon niet haalbaar zijn. Ik ben hun vaste kapper en dan maak ik graag een uitzondering voor hen. Het is echter de eerste keer dat ik zo lang zal doorwerken. Ik denk zelfs dat het de eerste keer is dat iemand dat in België doet. Maar ik doe het met plezier. Als mijn vrienden blij zijn, dan ben ik blij.”

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier