Zondagmiddag wordt in Oostende code oranje voorspeld met rukwinden, die snelheden tot 100 km/uur kunnen halen. Het kan dus gevaarlijk worden voor de carnavalisten, zeker voor de praalwagens, én voor de toeschouwers, om door de straten te paraderen. Het lijkt een verstandige beslissing om erger te voorkomen.

De Grote Carnavalstoet en de Kloeffenworp op het Wapenplein worden afgelast. De optredens van Yves Segers en Hits on Tour in de feesttent op de Groentemarkt worden eveneens afgelast. Ook de Kloeffenworp van 17.00 uur gaat niet door.

(FRO)

Zondagmiddag wordt in Oostende code oranje voorspeld met rukwinden, die snelheden tot 100 km/uur kunnen halen. Het kan dus gevaarlijk worden voor de carnavalisten, zeker voor de praalwagens, én voor de toeschouwers, om door de straten te paraderen. Het lijkt een verstandige beslissing om erger te voorkomen. De Grote Carnavalstoet en de Kloeffenworp op het Wapenplein worden afgelast. De optredens van Yves Segers en Hits on Tour in de feesttent op de Groentemarkt worden eveneens afgelast. Ook de Kloeffenworp van 17.00 uur gaat niet door.(FRO)