Tsorpo (26) en Rinzin Demey (37) werden op Kerstdag de trotse ouders van de kleine Dekyi. Het meisje werd geboren in het AZ Sint-Jan campus Serruys om 12.27 uur en woog bij de geboorte 2,490 kg en mat 46,50 cm. De ouders konden hun geluk niet op. "Eigenlijk zijn wij boeddhisten, maar we weten hoe belangrijke Kerstmis is voor de katholieken", vertelt het koppel.

"Ook wij vieren Kerstmis en zijn daarom extra blij dat ons dochtertje op 25 december werd geboren. Dekyi was in principe uitgerekend op 24 december, maar besloot om nog even te wachten." Op de foto zien we de gelukkige ouders met hun dochtertje in het bijzijn van voorzitter van AZ Sint-Jan campus Serruys Danick Minne, coördinerend arts Suzu Van Nerum en de vroedvrouwen van de materniteit Kato degraeuwe, Wendy Van Ryckeghem en Ann Vanhoecke.

(JRO)

Tsorpo (26) en Rinzin Demey (37) werden op Kerstdag de trotse ouders van de kleine Dekyi. Het meisje werd geboren in het AZ Sint-Jan campus Serruys om 12.27 uur en woog bij de geboorte 2,490 kg en mat 46,50 cm. De ouders konden hun geluk niet op. "Eigenlijk zijn wij boeddhisten, maar we weten hoe belangrijke Kerstmis is voor de katholieken", vertelt het koppel."Ook wij vieren Kerstmis en zijn daarom extra blij dat ons dochtertje op 25 december werd geboren. Dekyi was in principe uitgerekend op 24 december, maar besloot om nog even te wachten." Op de foto zien we de gelukkige ouders met hun dochtertje in het bijzijn van voorzitter van AZ Sint-Jan campus Serruys Danick Minne, coördinerend arts Suzu Van Nerum en de vroedvrouwen van de materniteit Kato degraeuwe, Wendy Van Ryckeghem en Ann Vanhoecke.(JRO)