Oostends hotel Le Parisien heeft nieuwe uitbater

Ann Coucke: "Samen met uitstekend personeel zullen we hotel Le Parisien nog meer op de Oostendse kaart zetten." © GKM
Redactie KW

Ann Coucke, voormalig manager van Acces Hotel, is de nieuwe uitbater van hotel Le Parisien op de Groentenmarkt 19. Het stijlvolle hotel in het hart van de stad is een beschermd herenhuis sinds 2005 en luisterde voorheen naar de Hotel du Nord, later Hotel Polaris.

Na de overname van Acces Hotel door C-Hotels was de doorgewinterde Ann Coucke al enkele maanden op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ze nu als nieuwe uitbater van hotel Le Parisien. Als manager verdiende Ann haar strepen als PR-verantwoordelijke en later manager binnen de groep van de familie Verdonck. Eerst in het casino, later in de hotelsector in hotel Lido (nu Mondo), hotel Albert II en tot eind 2018 dus als hoteldirecteur in Acces Hotel.

Gedreven team

Ann Coucke vertelt: “Ik moest dus op zoek naar nieuw werk. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na mijn periode bij Acces Hotel wilde ik blijven ondernemen. Ik ben verantwoordelijk voor de uitbating van hotel Le Parisien en de ontbijt bistro. Ik ben dan ook op zoek naar een team dat even gedreven is als mezelf om er elke dag samen voor te gaan. De bistro wordt een ontbijtruimte gevuld met charme en heerlijke producten, die ook open is voor niet-hotelgasten. Kwaliteit en service aan betaalbare prijzen worden hier de slogans. Mijn doel is nu om hotel Le Parisien nog meer op de kaart te zetten”, besluit Ann. (GKM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier