Oostends bedrijf schenkt 30 tablets aan COVID-19-afdeling van ziekenhuis

© JRO
Redactie KW

Het Oostendse importbedrijf ICOSA zorgde donderdag voor een leuke verrassing voor de COVID-19-afdeling van het AZ Sint-Jan campus Serruys in Oostende. Het personeel kreeg maar liefst 30 tabelets overhandigd.

Oprichters Sven Ghesquière en Arianne Storme specialiseren zich met ICOSA in non-food artikelen. Ze bieden een brede waaier aan elektronica, relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen met Aldi Nord, Roularta, Mediahuis en verschillende kmo’s als belangrijkste klanten. Het bedrijf besliste nu om 30 tablets te schenken aan de patiënten die momenteel op de COVID-19-afdeling van het ziekenhuis verblijven. “Dankzij deze tablets kunnen de patiënten communiceren met het thuisfront in uiterst moeilijke omstandigheden. We vonden dat wij als bedrijf iets moesten doen en hopen op die manier ons steentje te hebben bijgedragen”, klinkt het bij de zaakvoerders.

Coördinerend arts Suzy Van Erum nam, samen met dokter Wim Verhaeghe, hoofdverpleegkundige Sabine Kindt en voorzitter van het ziekenhuis, Danick Minne, de tablets in ontvangst. “We gaan de tablets nu meteen klaarstomen door er in de eerste plaats Skype op te zetten voor onze patiënten“, aldus Suzy Van Erum.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier