"De verplichte sluiting van cafés en restaurants weerhoudt mensen er niet van om aan de Vlaamse kust te komen fietsen en wandelen. Daar is ook niets mis mee. Buiten bewegen is en blijft gezond", vertelt schepen Björn Anseeuw (N-VA), bevoegd voor openbaar domein.

"Door de sluiting van de horecazaken is het voor de fietser en de wandelaar extra moeilijk om naar het toilet te gaan. Daarom heb ik, na overleg met de burgemeester, opdracht gegeven om zo snel mogelijk extra openbare toiletten te huren en in de stad te plaatsen. Ook de uriliften in de stad worden onmiddellijk opengesteld. Daarnaast worden de andere bestaande openbare toiletten zoveel als mogelijk geopend voor het publiek." (JRO)

"De verplichte sluiting van cafés en restaurants weerhoudt mensen er niet van om aan de Vlaamse kust te komen fietsen en wandelen. Daar is ook niets mis mee. Buiten bewegen is en blijft gezond", vertelt schepen Björn Anseeuw (N-VA), bevoegd voor openbaar domein. "Door de sluiting van de horecazaken is het voor de fietser en de wandelaar extra moeilijk om naar het toilet te gaan. Daarom heb ik, na overleg met de burgemeester, opdracht gegeven om zo snel mogelijk extra openbare toiletten te huren en in de stad te plaatsen. Ook de uriliften in de stad worden onmiddellijk opengesteld. Daarnaast worden de andere bestaande openbare toiletten zoveel als mogelijk geopend voor het publiek." (JRO)