Ook Wout van Aert op de affiche van de Kasteelcross

Redactie KW

Op zaterdag 25 januari wordt de kasteelcross verreden in het Zonnebeeks kasteeldomein. De organiserende Veloclub vzw ‘ Eendacht maakt Macht’ mag op de 36ste editie van de kasteelcross na Mathieu Van der Poel nu ook Wout van Aert verwelkomen in Zonnebeke.

Weinig wedstrijden krijgen de twee grootste tenoren van het veldrijden aan de start . Alvast een pluim voor Eendracht maakt Macht die dit toch klaarspeelde. Andere deelnemers zijn David Van der Poel, Jens Adams, Wietse Bosmans, Spaans kampioen Felipe Orts, Vincent Baestaens, Nicolas Cleppe, Xandro Meurisse en de plaatselijke Yentl Bekaert. De kans bestaat dat nog David Van der Poel, Tim Merlier en Diether Sweeck de deelnemerslijst vervolledigen.

Het programma voorziet om 11 uur nieuwelingen, om 12 uur juniores, om 13.45 uur dames en om 15 uur heren elite en beloften. De hoofdingang situeert zich naast de kerk en er is eenrichtingsverkeer in de Roeselarestraat waar haaks kan geparkeerd worden. Kaarten in voorverkoop 10 euro, BWB 10 euro en aan de ingang 12 euro, kinderen minder dan 12 jaar kunnen gratis binnen. Te verkrijgen bij Taverne, feestzaal Café d’Oude Timmerie, Kaffee en Feestzaal Spoorlijn 64, Gheysen Fietstechniek, Bistro The Corner, Goudsmid Luc Blondeel, Kwaliteitsslagerij Hans, Café ‘t Brouwershof, Café ‘t Hoekske, Café de Kaasdaele. Meer informatie: www.kasteelcross.be

(NVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.