Ook veearts uit Leisele waagt zich aan Tetris challenge

In navolging van brandweerkorpsen, militairen en ambulanciers wereldwijd, zwicht nu ook de West-Vlaamse landbouwsector voor de #tetrischallenge. Veearts Marc Goderis van Goderis CowCompany ging deze week netjes naast de volledige inhoud van zijn jeep neerliggen. De foto – inclusief making of – verscheen dinsdagavond online en werd ondertussen al volop geliket en gedeeld.

© WV

“Op onze sociale mediakanalen communiceren we wel vaker naar zowel boeren als andere burgers, en proberen we zo de kloof tussen die twee bevolkingsgroepen te dichten. Onlangs postten we nog een quiz op Instagram, naar aanleiding van de Dag van de Landbouw. Op een van de vragen kwam nogal wat ongeloof in de reacties: ‘Heeft de veearts meer of minder dan 200 verschillende medicijnen bij?'”, vertelt Marc.

Meer dus, al weet de zaakvoerder eigenlijk zelf niet precies hoeveel. “Toen we de nieuwste internethype opmerkten, besloten we om ineens de proef op de som te nemen. Zo haalde ik dus alle antibiotica en andere medicijnen uit mijn ingebouwde kast, naast ook de keizersnedebox, handschoenen en laarzen. Maar het tellen, dat laten we vooralsnog aan de volgers over!“, lacht hij.

(WV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.