Ook tweede schoonbroer dood teruggevonden in kanaal Brugge-Oostende

In het kanaal Brugge-Oostende is donderdag het levenloze lichaam van de vermiste Patrick Coudeville (62) aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Zijn schoonbroer Henk Haedens (62) en hun voertuig waren vorige week al teruggevonden.

Op maandag 11 december verlieten Henk Haedens en Patrick Coudeville om 15.30 uur het restaurant Jolly Sailor aan de Hendrik Baelskaai in Oostende. De zestigers moesten nog naar een afspraak in Brugge, maar zijn daar nooit komen opdagen. Volgens het parket zijn ze naar alle waarschijnlijkheid met hun blauwe pick-up Ford Ranger, met gepersonaliseerde nummerplaat WOODFARM, betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Wellicht speelden de winterse weersomstandigheden een fatale rol.

Tijdens een zoekactie in het kanaal Brugge-Oostende werd op donderdag 14 december het voertuig van de vermisten ontdekt. In de pick-up werd toen het levenloze lichaam van Henk Haedens aangetroffen. Zijn schoonbroer Patrick Coudeville werd een week later in de buurt van die plaats teruggevonden. Om alle andere pistes te kunnen uitsluiten, zal vrijdag nog een autopsie uitgevoerd worden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.