Ook Speelpunt in Zwevegem opende opnieuw de deuren

© (Foto GV)
© (Foto GV)
Redactie KW

Ook Speelpunt, de unieke binnenspeeltuin in het oude zwembad van Zwevegem, opende opnieuw de deuren. De poetsprocedures werden verscherpt en extra kindvriendelijke signalisatie werd aangebracht zodat de richtlijnen duidelijk zijn.

Speelpunt opende alvast feestelijk opnieuw zijn deuren met onder andere Felix en zijn vriendjes. Hij vierde er zijn zevende verjaardag. Ook Veerle Mondy, Clusterverantwoordelijke vrije tijd en Mieke Depoortere, Diensthoofd sport en toerisme van Gemeente Zwevegem, kwamen een kijkje nemen.

Nu Speelpunt terug open is kunnen kinderen van alle leeftijden de innovatieve binnenspeeltuin op een coronaveilige manier ontdekken. De echte ‘dare devils’ kunnen zich amuseren op de klimmuur of ze kunnen zich een weg wanen in de Jungle, een groot trainingsparcours met vier niveaus.

Ook Playmobil kwam even langs om de speelzones terug op te frissen met gloednieuw speelmateriaal om alle kinderen te verwennen na deze moeilijke periode.

Wel dient een bezoek aan de binnenspeeltuin vooraf gereserveerd worden. Dit kan online op www.speelpunt.be .

Wie nog op zoek is naar een kampbubbel in de zomervakantie kan eveneens terecht in Speelpunt. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar gaan samen met mascotte Lemmie op avontuur. Onder professionele begeleiding van WaiWai beleven de avonturiers sport-, spel-, knutsel- en zwemactiviteiten in een veilig kader. Ook hier dient men in te schrijven via www.speelpunt.be . (GV)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten