Nadat eerder al Roeselare en Izegem besloten om de fysieke gemeenteraad af te schaffen, volgt nu ook Ingelmunster dat voorbeeld. De gemeenteraadsleden zullen online bij elkaar komen en digitaal vergadering. Daardoor is de zitting ook niet bij te wonen voor publiek en pers.

Sowieso wordt het een erg rustige gemeenteraad, want er staan amper twee punten op de agenda: het goedkeuren van de retributiereglement op werken aan nutsvoorzieningen op gemeentelijk openbaar domein en het goedkeuren van de beleidsnota van erfgoedcel TERF en het ontwerp van de meerjarenbegroting voor 2021-2026.

Nadat eerder al Roeselare en Izegem besloten om de fysieke gemeenteraad af te schaffen, volgt nu ook Ingelmunster dat voorbeeld. De gemeenteraadsleden zullen online bij elkaar komen en digitaal vergadering. Daardoor is de zitting ook niet bij te wonen voor publiek en pers.Sowieso wordt het een erg rustige gemeenteraad, want er staan amper twee punten op de agenda: het goedkeuren van de retributiereglement op werken aan nutsvoorzieningen op gemeentelijk openbaar domein en het goedkeuren van de beleidsnota van erfgoedcel TERF en het ontwerp van de meerjarenbegroting voor 2021-2026.