Ook geen tiende editie van de Krottegemse Feesten in Hemelvaartweekend

Redactie KW

De Veiligheidsraad heeft vorige week vrijdag duidelijk gemaakt dat er in de loop van de meimaand definitief geen kleine evenementen kunnen doorgaan. De Krottegemse Ransels hebben dan ook beslist de Krottegemse Feesten 2020 in het verlengde Hemelvaartweekend af te gelasten.

Frank Wauters, gedelegeerd bestuurder vzw Krottegemse Ransels, licht de beslissing toe. “Voor de 10de verjaardag van de hernieuwde Krottegemse Feesten hadden we een heel mooi programma voorzien, met o.a. tal van optredens, de Krottegemse Corrida, de Krottegemse Kermiskoers, een Salsa night, een fototentoonstelling van de Krottegemse Potrettetrekkers, een wandelzoektocht en … zelfs een Krottegem World Festival.”

“Jammer genoeg kan deze jubileumeditie dus niet doorgaan van 20 tot 24 mei 2020, maar niet getreurd… we verhuizen het volledige programma naar het verlengd Hemelvaartweekend van 2021. De meeste artiesten en groepen die dit jaar zouden optreden, o.a. op het Krottegem World Festival, hebben ondertussen al toegezegd voor volgend jaar. We zijn dus nu al druk bezig om van de 10de Krottegemse feesten van woensdag 12 tot zondag 16 mei 2021 een knaller van formaat te maken.”

“Ondertussen zijn we samen met het Comité van de Kop, Inval vzw en Spring Erin voorzichtig aan het uitkijken of we voor Krottegem een leuk zomerprogramma kunnen samenstellen, maar daarover later hopelijk meer nieuws als het Coronavirus COVID-19 het toelaat.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.