Ook geen 11.trail dit jaar in Roeselare, vijfde editie uitgesteld naar 2021

Al lopend door het stadhuis? Dat zal niet voor dit jaar zijn. © (foto SB)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De vijfde editie van de 11.trail wordt uitgesteld naar 24 oktober 2021. Door de coronamaatregelen is het onmogelijk om het evenement te organiseren.

Bij de 11.trail trekken honderden lopers of wandelaars dwars door de gebouwen van Roeselare, de opbrengst gaat telkens naar de 11.11.11 werking. Nu hebben de comités van Roeselare en Hooglede, met spijt in het hart, beslist om de 11.trail 2020 niet te laten doorgaan.

“De huidige omstandigheden en de directe toekomstverwachtingen laten ons niet toe om de 11.trail te organiseren zoals we dat zelf willen. Daarom trekken we er de stekker uit voor dit jaar. Maar voor alle duidelijkheid: 11.trail gaat verder. De datum voor 2021 staat al vast. Op zondag 24 oktober 2021 organiseren we de vijfde editie en we zullen er zeker opnieuw een groot loop- en wandelfeest van maken!”, klinkt het bij organisator Stefaan Devarrewaere.

“De deur-aan-deur actie van 11.11.11 gaat dit jaar wel gewoon door en hiervoor zijn we nog op zoek naar veel helpende handen. Mensen die in hun straat of buurt van deur tot deur willen rondgaan met kaartjes, stiften, chocolade… t.v.v. 11.11.11 kunnen contact opnemen via roeselare@oww.be.”

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier