Ook dit jaar weer zomerbars aan oc Marke

In juli en augustus houden verschillende verenigingen op zondag weer de zomerbar open in OC Marke. Op de foto herken je rechtstaand v.l.n.r. Eric Pauwels, Pieter Leenknecht, Dries Doornaert, Nicolas Beugnies, Bart Kesteloot, Erwin Vandendriessche, Connie Debrulle en Lieven Dejaeghere. Vooraan zitten v.l.n.r. Rik De Smet, Cindy Beunens, Jan Declercq en Herman Vandersteene. © EDB
Redactie KW

Met de zomerbars wil men in oc Marke de mensen nog meer de kans geven om rustig te genieten van de prachtige omgeving rond het ontmoetingscentrum. De zomerbars worden gerund door verenigingen.

“Iedere vereniging die zich engageert om de zondagse zomerbar te runnen, mag dat naar eigen goesting doen”, vertelt Rik De Smet van het beheerscomité. “Je kan bijvoorbeeld rustig samen genieten van het mooie weer of het gezelschap de kans geven om het kind in zichzelf weer boven te halen door bijvoorbeeld waterpistolen boven te halen.”

De zomerbar in oc Marke staat op zondag 7 juli open voor Kortrijk Gordelt en ook voor Davidsfonds Marke die om 9 uur een fotozoektocht start. Op 21 juli zorgt de vriendenkring van de Vrije Centrumschool voor de opening van de zomerbar. Op 28 juli is Marke Boem Boem aan de beurt.

Ook in augustus wordt de zomerbar geopend. Op 4 augustus is dat door Unizo Marke en oc Marke, op 11 augustus is vzw Ontrafel aan de beurt en op 18 augustus het bestuur van de Markse septemberkermis samen met spellenclub Marcassonne. Dan is er om 9.15 uur een erfgoedwandeling in samenwerking met Marke 2010/2030. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier