De maatregelen in het kader van het coronavirus Covid-19 hebben ook hun impact op de werking van nv Parkeren Roeselare. Het betalend parkeren op straat aan de parkeerautomaten wordt tijdelijk opgeschort. De betaalautomaten worden buiten gebruik gesteld. Het zal niet mogelijk zijn om er geld in te steken.

Voor de duur van de opschorting zullen er door nv Parkeren Roeselare geen controles gebeuren op het betalend parkeren. Mensen die hun wagen parkeren in een blauwe zone zullen geen retributie ontvangen indien de parkeerschijf niet voorligt of de parkeerduur overschreden wordt.

Deze maatregel ging in vanaf woensdag 18 maart om 12 u. Mensen die vanaf woensdag 18 maart na 12 uur toch betaald zouden hebben, kunnen zich in eer en geweten wenden tot een parkeershop (telefonisch en per mail). Mits opgave van nummerplaat en rekeningnummer kunnen zij hun betaling terug krijgen.

Ondergrondse parkings gratis

Vanaf donderdag 19 maartis parkeren in één van de parkings De Munt, Wallenparking en De Moerman voorlopig gratis. De slagbomen zullen zich automatisch openen bij inrit of uitrit en bezoekers hoeven geen ticket te nemen of naar de automaat te gaan.

De medewerkers in de parkeershop in parking De Munt zullen met gesloten deuren werken. Zij zijn tijdens de openingsuren telefonisch en per mail te bereiken.

Laatste informatie is terug te vinden op www.parkeren.be

De maatregelen in het kader van het coronavirus Covid-19 hebben ook hun impact op de werking van nv Parkeren Roeselare. Het betalend parkeren op straat aan de parkeerautomaten wordt tijdelijk opgeschort. De betaalautomaten worden buiten gebruik gesteld. Het zal niet mogelijk zijn om er geld in te steken.Voor de duur van de opschorting zullen er door nv Parkeren Roeselare geen controles gebeuren op het betalend parkeren. Mensen die hun wagen parkeren in een blauwe zone zullen geen retributie ontvangen indien de parkeerschijf niet voorligt of de parkeerduur overschreden wordt.Deze maatregel ging in vanaf woensdag 18 maart om 12 u. Mensen die vanaf woensdag 18 maart na 12 uur toch betaald zouden hebben, kunnen zich in eer en geweten wenden tot een parkeershop (telefonisch en per mail). Mits opgave van nummerplaat en rekeningnummer kunnen zij hun betaling terug krijgen.Vanaf donderdag 19 maartis parkeren in één van de parkings De Munt, Wallenparking en De Moerman voorlopig gratis. De slagbomen zullen zich automatisch openen bij inrit of uitrit en bezoekers hoeven geen ticket te nemen of naar de automaat te gaan.De medewerkers in de parkeershop in parking De Munt zullen met gesloten deuren werken. Zij zijn tijdens de openingsuren telefonisch en per mail te bereiken.Laatste informatie is terug te vinden op www.parkeren.be