Bent u beperkt in mobiliteit, behoort u tot de risicogroep of is er een andere reden waarom u beter binnen blijft? Dan helpen zij u graag waar mogelijk! Voor volgende diensten kunt u steeds op hen een beroep doen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn: maaltijden aan huis leveren, boodschappen doen, een dagelijks telefoontje, post ophalen, een nachtbezoek bij zorgbehoevende 60-plussers... Indien er nog andere noden zijn, kan u ook steeds met hen contact opnemen.

Dieter Baert -- Sociale dienst OCMW Dentergem 056/62 10 17 - socialedienst@ocmwdentergem.be, Geertrui De Wulf -- Zorgdorp Wakken 0485/67 43 36 - geertrui.dewulf@gvo.be.

Wenst u zelf mee te helpen als vrijwilliger dan kan je contact opnemen met de volgende personen: Dieter Baert: 056/62 10 17 - socialedienst@ocmwdentergem.be, Geertrui De Wulf: 0485/67 43 36 - geertrui.dewulf@gvo.be, Heidi Demuynck: 056/60 23 38 - heidi.demuynck@gvo.be.

Tijdelijke huisartsenpost

Verder hebben de huisartsen en de gemeentebesturen van Dentergem en Oostrozebeke een gezamenlijke huisartsenpost ingericht in de lokalen van OC De Dreve. Deze post werkt alleen op doorverwijzing. De huisarts beslist wie er terecht komt. Dus bij eventuele symptomen altijd eerst de huisarts bellen. Op die manier moeten de inwoners van Dentergem en Oostrozebeke niet onmiddellijk naar Tielt en worden de spoeddiensten en de huisartsenwachtpost van het Sint- Andriesziekenhuis niet overbelast.

Zijn er nog specifieke vragen of bezorgdheden rond dit virus, dan bel je best het algemeen infonummer: 0800/14 689

Bent u beperkt in mobiliteit, behoort u tot de risicogroep of is er een andere reden waarom u beter binnen blijft? Dan helpen zij u graag waar mogelijk! Voor volgende diensten kunt u steeds op hen een beroep doen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn: maaltijden aan huis leveren, boodschappen doen, een dagelijks telefoontje, post ophalen, een nachtbezoek bij zorgbehoevende 60-plussers... Indien er nog andere noden zijn, kan u ook steeds met hen contact opnemen.Dieter Baert -- Sociale dienst OCMW Dentergem 056/62 10 17 - socialedienst@ocmwdentergem.be, Geertrui De Wulf -- Zorgdorp Wakken 0485/67 43 36 - geertrui.dewulf@gvo.be.Wenst u zelf mee te helpen als vrijwilliger dan kan je contact opnemen met de volgende personen: Dieter Baert: 056/62 10 17 - socialedienst@ocmwdentergem.be, Geertrui De Wulf: 0485/67 43 36 - geertrui.dewulf@gvo.be, Heidi Demuynck: 056/60 23 38 - heidi.demuynck@gvo.be.Verder hebben de huisartsen en de gemeentebesturen van Dentergem en Oostrozebeke een gezamenlijke huisartsenpost ingericht in de lokalen van OC De Dreve. Deze post werkt alleen op doorverwijzing. De huisarts beslist wie er terecht komt. Dus bij eventuele symptomen altijd eerst de huisarts bellen. Op die manier moeten de inwoners van Dentergem en Oostrozebeke niet onmiddellijk naar Tielt en worden de spoeddiensten en de huisartsenwachtpost van het Sint- Andriesziekenhuis niet overbelast.Zijn er nog specifieke vragen of bezorgdheden rond dit virus, dan bel je best het algemeen infonummer: 0800/14 689