Onthaalmoeders verrast met bloemen en pralines

Cara Huyghen (projectcoördinator binnen het OCMW en stad Menen), schepen Angelique Declercq, onthaalmoeders Fabienne Maerten en Florence Devogel, An Mortier (directeur VZW Wieltjeshove) en Lieve De Praitere (verantwoordelijke binnen de VZW Wieltjeshove. © WO
Redactie KW

Schepen Angelique Declercq overhandigde dinsdagmorgen bloemen en pralines aan de onthaalmoeders Fabienne Maertens en Florence Devogel die hun kinderopvang organiseren langs de Vagevuurstraat 8 in Rekkem. De schepen deed dit samen met een afvaardiging van de VZW Wieltjeshove Menen en de projectcoördinatrice van het OCMW en de Stad Menen.

“Dit gebaar kadert in De Week van de kinderbegeleiders en begeleidsters”, zegt Schepen Angelique Declercq. “De coronacrisis maakte nog maar eens duidelijk hoe belangrijk kinderopvanginitiatieven zijn, zeg maar onmisbaar. Het zijn mensen die altijd klaarstaan voor zowel kinderen als voor de ouders, ook tijdens de coronacrisis. Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet werden ze in het begin van de week door de Stad Menen verrast met een kleine attentie. We wilden daarmee duidelijk maken dat ze goud waard zijn omdat ze kindjes helpen groeien”, besloot de schepen. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier