Onschuldige hand van Wannes Cappelle in Zwevegem maakt twee verenigingen blij

De opbrengst van het feest gaat naar twee sociale doelen die een link hebben met Zwevegem © GV
Redactie KW

Vrijdagavond maakte Wannes Cappelle op ‘Feesten met de Burgemeester’ twee sociale doelen blij.

Het was het Willemsfonds die ‘Feesten met de Burgemeester’ organiseerde. “Burgemeester Doutreluingne is al 35 jaar lid van het Willemsfonds en we wilden hem daarvoor huldigen op onze jaarlijkse Breugelavond. Omdat hij nu ook vijf jaar burgemeester is, besloten we de zaken iets groter aan te pakken en een heus feest te organiseren.”, vertelt voorzitter Yvan Nys. Zo’n 400 aanwezigen waren vrijdagavond in de fuifzaal aanwezig om er mee te vieren.

Special Guest was Wannes Cappelle, frontman van ‘Het zesde metaal’ en sinds een tweetal maand woonachtig in Zwevegem. Over zijn nieuwe woonplaats, een oud café in de Otegemstraat, wilde hij niet veel kwijt. “Het is niet de bedoeling om het café opnieuw te openen voor het publiek. Jullie zullen dus geen pintje kunnen drinken bij mij.”, grapte hij. Wel denkt hij er over na om in de toekomst enkele kleinschalige culturele activiteiten in het café te organiseren.

De opbrengst van het feest gaat naar twee sociale doelen die een link hebben met Zwevegem. Het was de onschuldige hand van Wannes die de twee doelen uit een doos mocht trekken. Het waren ‘Huize ten Dries’ uit Sint-Denijs en ‘Usherteam’ uit Zwevegem. Hoeveel deze verenigingen krijgen, moet uiteraard nog becijferd worden.

(GV/foto GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier