Online voorverkoop tickets Cultuurhuis De Leest in Izegem vanaf zaterdag

Cultuurhuis De Leest bereidt zich voor op heropening. (foto Frank) © Frank Meurisse
Redactie KW

Zaterdag 16 mei is er van 9 tot 13 uur voorverkoopdag van tickets voor de voorstellingen van het najaar in Cultuurhuis De Leest. “Door de coronacrisis kan dat niet in het cultuurhuis zelf, maar enkel online”, zegt Geerwin Vandekerckhove.

“Vroeger vond de voorverkoopdag in De Leest zelf plaats, nu mag dat tijdens de lockdown uiteraard niet. Het zijn voor iedereen vreemde tijden, maar we blijven positief denken. Heel wat afgelaste voorstellingen van de voorbije coronamaanden konden we gelukkig verschuiven naar het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021. Deze zaterdag kan je via de webshop tickets voor het najaar bestellen. Mochten er voorstellingen zijn die we ook in het najaar omwille van de coronacrisis nog moeten afgelasten, dan betalen we uiteraard vlotjes die tickets terug volgens het principe: wie eerst tickets kocht, krijgt voorrang.”

Programma najaar

Het programma van het najaar zal zeker heel wat mensen bekoren. Tal van bekende en minder bekende artiesten staan weer op het grote podium van De Leest. Een greep uit wat je er allemaal zal kunnen zien: de gebroeders Sercu, Leen Dendievel met ‘Asem’, Jan Decleir en Peter Van den Begin met ‘Egmont’, Marleen Merckx (Simonne Backx uit Thuis, red.) met ‘Wintertulpen’, Jeroen Maes en co van Het Prethuis met ‘Weekendje Bouillon’, Tania Van Der Sanden en Karlijn Sileghem met ‘Papin’,…

Ook comedians William Boeva, Guga Baúl met Studio Guga en Jan Jaap van der Wal zijn van de partij. En dan zijn er nog Rudi Vranckx, Jan Leyers, Stijn Meuris, Sherman, A Tempo met de operette ‘Het land van de Glimlach’, de Muziekkapel van de Gidsen en de eigen Koninklijke Stadsfanfaren.

Verder zijn er nog familie- en kindervoorstellingen met ook weer de Efteling Musical, seniorenvoorstellingen met onder andere Willem Vermandere, Loes Van den Heuvel en Herman Verbruggen, vier ‘Living’-voorstellingen voor maximum 100 gegadigden en de wekelijkse film op dinsdag. Een bruisend programma met voor ieder wat wils.

tickets bestellen

De online voorverkoopdag van zaterdag 16 mei vindt plaats van 9 tot 13 uur. Om tickets te bestellen heb je een account nodig op www.deleest.be. Heb je extra hulp nodig bij het aanmaken van een account of online reserveren, mag je op de voorverkoopdag het tijdelijke nummer 051 33 76 20 bellen.

“Daar zitten we met een vijftal van onze medewerkers klaar om de mensen op weg te helpen”, besluit Geerwin. (IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier