Zeven nieuwe gezichten in ‘t Bikschooltje

Op de foto zien we directrice Martine Plouvier met haar team dat met volle moed het nieuwe schooljaar tegemoet gaat. (foto RB) © Robert Barthier
Redactie KW

Bikschote heeft net haar kermis achter de rug en dit betekent meteen ook dat het einde van de grote schoolvakantie in zicht is. Met het nieuwe schooljaar krijgt de gemeenteschool ’t Bikschooltje ook heel wat nieuwe gezichten.

“Bij ons doen zeven nieuwe personen hun intrede”, vertelt directrice Martine Plouvier. “Twee parttime kleuterleidsters, Greet Ghekiere en Kimberly Verbrugghe, beginnen bij ons. Er is ook een nieuwe turnleerkracht met Jens Bruynsteen en een nieuwe parttime leerkracht in het lager Lisa Geldof, net als een nieuwe administratief medewerker met Lieze Vanbeselaere. Voor het eerst wordt er binnen onze schoolmuren ook protestantse godsdienst onderwezen. Voor deze tak is de nieuwe leerkracht nog niet gekend.”

Kinderverzorgster

“Waarschijnlijk krijgen we ook voor het eerst een kinderverzorgster voor twee uren, maar daarvan moeten we nog bevestiging krijgen vanuit het ministerie. Met het onderhoudspersoneel erbij dat ook de buitenschoolse kinderopvang en de refter voor zijn rekening neemt komen we aan een totaal van 20 personeelsleden waarvan één persoon in het fulltime regime werkt bij ons. Het nieuwe schooljaar starten we met een 55-tal leerlingen. In de loop van het jaar zal dit aantal nog groeien”, weet directrice Martine Plouvier. (RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.